vaderdag cadeau

Vaderdag cadeaus : De beste cadeautips voor vaderdag

Vind jij het ook altijd zo lastig om een leuk cadeau voor je vader te bedenken? Mannen zijn vaak meer praktisch ingesteld en dus wil je een cadeau geven waar hij écht iets aan heeft. Om je te helpen heb ik hier de leukste suggesties voor vaderdag op een rijtje gezet.

SECRID Wallet

In de winkel is dit echt het nummer één vaderdag cadeau: de SECRID Wallet. Deze handige en veilige portemonnee beschermd je pasjes tegen het uitlezen van de chip door middel van RFID. Vanwege het compacte formaat kan je vader een SECRID gemakkelijk in je broekzak bewaren. En het allerleukste van elke SECRID is dat ze gemaakt worden in Nederland. Daar maak je elke vader toch blij mee?

secrid blauw
Het meest populaire Vaderdag cadeau is de SECRID Wallet – shop ze hier

Leren werktas

Wil je je vader écht verrassen deze Vaderdag? Dan verdient hij toch een gave, nieuwe werktas? Ik heb alle grote merken als Berba, Plevier, Casteleijn & Beerens en nog veel meer… Laat me weten wat je zoekt en ik stuur je de mooiste suggesties.

Werktas vaderdag
Een werktas als vaderdag cadeau is zeker een succes!

Sokken

Maak je vader een klein beetje hipper met een paar felgekleurde sokken. Deze sokken hebben een speels randje en ik heb ze in negen verschillende kleuren. En wil je je vader helemaal verwennen, dan ga je natuurlijk gewoon voor de hele doos!

sokken vaderdag cadeau
Leuke gekleurde sokken maken elke vader een stukje hipper – shop ze hier

Leren riemen

Nog zo’n praktisch en ‘altijd-goed-cadeau’ is een leren riem. En omdat ik elke riem precies voor je vader op maat kan maken past dit cadeau altijd! Laat me weten wat je zoekt en ik pak het leuk voor je in.

riemen vaderdag cadeau
Een mooie leren riem is een perfect Vaderdag cadeau – Meer informatie vind je hier in mijn webshop

Sjaal

Valt het jou ook op dat mannen vaak maar één sjaal hebben en die vervolgens helemaal af dragen? Daarom is een sjaal een perfect Vaderdag cadeau. Laat me weten wat jouw vader leuk vindt en ik stuur je meteen wat suggesties.

Sjaal cadeau vaderdag
Geef een mooie sjaal cadeau voor vaderdag – Stuur me een berichtje en vertel me wat je vader mooi vindt

Leesbril

Bijna elke vader zal er een keer aan moeten geloven: de leesbril. Daarom heb ik de meest handige leesbril voor elke vader die ALTIJD zijn leesbril vergeet: de ’emergency reading glasses’. Een super kleine leesbril in een rubberen hoesje die zo plat is als een euro munt en dus gemakkelijk in een portemonnee past.

emergency reading glasses
Echt een superleuke gadget deze ’emergency reading glasses’ – bekijk alle leesbrillen hier in de webshop

Paraplu

Dit is echt zo’n praktisch vaderdagscadeau waar je de plank nooit mee mis slaat: een paraplu. Maar dan geef je je vader natuurlijk niet een simpele versie, nee… jouw vader verdient toch een lichtgewicht, automatische, stormvaste paraplu zoals deze van Samsonite?

samsonite paraplu
Altijd een goed vaderdagscadeau, een paraplu!

Personal ‘Vaderdag cadeau’ Shopper

Niet al mijn suggesties vind je terug in mijn webshop. Stuur me hier een berichtje of begin een LIVE Chat en ik laat je direct wat leuke Vaderdag cadeaus zien die perfect passen bij jouw vader en je hebt het de volgende dag in huis! Ik hoor graag van je.

En? Wat geef jij je vader dit jaar cadeau? Heb je nog andere suggesties? Laat het me weten, leuk!

Lieve groet,
Emke van Stuivenga

Hoi, ik ben Emke van Stuivenga Lederwaren in Delft. Al meer dan 75 jaar dé lederwarenwinkel met de mooiste koffers, tassen en modeaccessoires. Heb je iets moois gezien of kan ik je ergens mee helpen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten
Sluiten
Mijn account
Sluiten
Winkelmand (0)

Cart is empty Winkelmand is leeg