Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

78 producten

Een Secrid Wallet koop je natuurlijk bij Stuivenga Lederwaren in Delft. Je kunt de producten van dit Nederlandse merk in de winkel of direct online bestellen. Het merk Secrid maakt portemonnees die doen wat de naam belooft: het unieke ontwerp beveiligt je bankpassen tegen het ongewenst uitlezen van de pas door gebruik te maken van RFID. Het merk is niet alleen een veilige keuze, de portemonnees zijn tevens praktisch en modieus.


Handige Secrid wallet kopen bij Stuivenga Lederwaren in Delft

Bij Stuivenga Lederwaren vindt u een ruim assortiment met daarin een handige Secrid wallet in diverse kleuren en designs. Het formaat is handzaam en kan in de broekzak gedragen worden maar biedt voldoende ruimte aan pasjes, visitekaartjes en briefgeld.

Je hoeft niet per se naar Delft voor een Secrid wallet. Je kunt deze namelijk ook gemakkelijk online bestellen in onze webshop. Dan kun je deze gewoon thuis laten bezorgen en hoef je de deur niet uit!

Bekijk ons ruime assortiment

Een ruim assortiment van een Secrid wallet vind je in de winkels van Stuivenga Lederwaren in het centrum van Delft aan de Wijnhaven 14 en Gasthuislaan 58. Stuivenga Lederwaren heeft een ruim assortiment op het gebied van modeaccessoires en bied je vele topmerken.