sjaals knopen 5 nieuwe manieren

Gooi jij je sjaal ook altijd snel even om, of gebruik jij altijd dezelfde knoop? Dan is deze video echt iets voor jou. Ik laat je namelijk vijf originele manieren zien om je sjaal echt mooier uit te laten komen.

Sjaals omknopen (video)

Bekijk hier de video met 5 manieren om je sjaal te knopen op originele manieren die je vast nog niet kent. Dus pak jouw favoriete sjaal erbij en knoop gezellig mee!

Deze nieuwe manieren om een sjaal te knopen ken je vast nog niet!

Sjaals kopen?

We hebben online een leuke collectie sjaals van de mooiste materialen. Bekijk alle sjaals in de webshop. Of laat ons weten wat je zoekt, want de collectie sjaals is groter dan je hier ziet. Dit zijn mijn persoonlijke favorieten:

Ik ben benieuwd wat je er van vindt, dus laat hieronder je reactie achter. Heb jij nog een andere, originele manier van sjaals knopen? Ik hoor het heel graag. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze winkel in Delft voor een privé sessie ´sjaals-knopen´ 😉

Lieve groetjes,

Emke van Stuivenga

Hoi, ik ben Emke van Stuivenga Lederwaren in Delft. Al meer dan 75 jaar dé lederwarenwinkel met de mooiste koffers, tassen en modeaccessoires. Heb je iets moois gezien of kan ik je ergens mee helpen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten
Sluiten
Mijn account
Sluiten
Winkelmand (0)

Geen producten in je winkelmand. Geen producten in je winkelmand.