Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

24 producten

Het Italiaanse merk Tony Perotti is al 39 jaar een prachtig familiebedrijf. Dit merk kenmerkt zich door de hoogste kwaliteit handgemaakt producten van portemonnees tot werktassen. Naast de kwaliteit heeft Tony Perotti ook oog voor de praktische kant (en dat kunnen we niet van alle italiaanse merken zeggen).

Cardholder portemonnee
De nieuwste en meteen meest populaire portemonnee van Tony Perotti is de cardholder met kleingeldvakje. Deze compacte portemonnee bescherm al je kaartjes én heeft een vakje voor kleingeld. Er zijn diverse soorten, maar elke cardholder beschermd je pasjes met RFID.

Sleuteletuis
Naast handige portemonnees maakt Tony Perotti ook sleuteletuis. De meest moderne sleuteletuis hebben ook die RFID bescherming die voorkomt dat je kaartjes uitgelezen kunnen worden. Hieraan zie je wel dat Tony Perotti meegaat met zijn tijd.

Eco-vriendelijk
Naast de mooiste producten is Tony Perotti ook bezig met het behoud van de natuur. Middels ecologisch correcte kleuringsmethodes die zonder chemicalien worden gedaan wordt bijgedragen aan het behoud van de natuur. Daarnaast zijn deze methodes ook beter voor de mens en de mensen die het leer bewerken.
Naast de bewerking staat Tony Perotti ook voor het steunen van locale bevolking in de kleinere dorpen van Italie. Zo werken ze met zogenaamde ‘Vera Pelle tanneries’ waar het leer op een natuurlijke manier wordt gelooid. Zo heb je met een product van Tony Perotti dus altijd een uniek product met unieke kenmerken.

Kortom, een product van Tony Perotti is dus praktisch, mooi én verantwoord… wat wil je nog meer?