Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

430 producten

De mooiste sieraden
De sieraden van Stuivenga zijn niet alleen gemaakt van de mooiste materialen zoals zilver en stainless steel of emaille, maar het zijn ook unieke sieraden. Het design van alle sieraden is bijzonder en bij veel producten is er een bijpassende oorbel, ketting, ring of armband. Zo zijn de sieraden van Stuivenga mooi te combineren of leuk als cadeau te geven.

Grote collectie hoeden
Een trendy hoed is helemaal hip. Zowel een zomerhoed als een winterhoed is echt de trend van dit moment. Daarom hebben we bij Stuivenga een leuke collectie hoeden voor zomer én winter. Wollen hoeden voor in de winter en hoeden van stro in de zomer. Ook hebben we hoeden in verschillende hoedmaten of hoeden die je zelf om maat kunt maken, ideaal!

Prachtige sjaals
Een heerlijke sjaal is altijd goed. Daarom hebben we bij Stuivenga veel sjaals voor binnen en buiten. Een lekkere dikke wollen sjaal voor in je winterjas of een zijden sjaal voor het heel jaar. We hebben een grote collectie sjaals in de mooiste materialen zoals sjaals van katoen, sjaals van modal (superzacht!) en sjaals van wol of een combinatie van al deze natuurlijke materialen.

Herenriemen en damesriemen
Een riem maakt elke outfit af. En daarom hebben we bij Stuivenga een grote collectie riemen in alle soorten en maten. Daarbij kunnen de meeste riemen exact op maat geknipt worden, dus is de lengtemaat altijd goed. We hebben herenriemen van leer en damesriemen van leer, maar ook bijvoorbeeld riemen van elastiek of heupriemen. Gekleurde riemen of riemen met een goudkleurige gesp, Stuivenga heeft vast wat u zoekt. En zit er toch niet bij wat u wilt? Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Modeaccessoires
Naast sieraden, riemen, hoeden en sjaals proberen we onze eigen Stuivenga merk zoveel mogelijk aan te vullen met wat de trend is. Neem hier een kijkje in de webshop of neem contact op en we gaan voor je op zoek!

Zoek je iets speciaals?
Omdat het een eigen merk is, kunnen we altijd voor je op zoek gaan naar wat je zoekt. Dus stuur een berichtje, begin rechtsonder een LIVE CHAT en laat ons weten wat je zoekt.