Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

163 producten

Samsonite koffers
Bij Stuivenga hebben we een grote collectie Samsonite koffers in alle soorten en maten. Harde koffers van bijvoorbeeld het ijzersterke materiaal CURV van polypropeen of koffers van stof met handige vakken en expandable of uitbreidbaar functie om de koffers groter te maken.

Handbagage koffers
Zoek je een koffer die geschikt is voor handbagage? De keuze is enorm. Ga voor een superlichte koffer of een sterke, harde koffer. Daarnaast kun je kiezen voor twee wielen of een spinner koffer met vier wielen. Met een handbagage met twee wielen heb je net wat meer ruimte, maar met een handbagage koffer met vier wielen ben je meer wendbaar.

Grote koffers
Ga je lekker een weekje weg? Dan heb je natuurlijk een handige koffer nodig. Een harde koffer is extra stevig en hiermee ideaal voor een vakantie met het vliegtuig. Een zachte koffer is makkelijk in te pakken en heeft vaak meerdere vakjes, zodat je alles goed kunt organiseren.

Samsonite rugtassen
Samsonite rugtassen zijn ideaal voor het werk of voor op reis. Elke Samsonite rugtas heeft handige vakjes voor bijvoorbeeld een laptop en papieren. Daarnaast biedt elke rugtas van Samsonite te kwaliteit die je verwacht. Dus 2 jaar garantie en handige en slimme vakken.

Samsonite werktassen
Naast koffers en reistassen heeft Samsonite ook een grote collectie werktassen. Niet alleen rugtassen, maar ook handige laptoptassen voor elke maat laptop. Uiteraard zijn alle tassen te combineren met reisbagage om een prachtige reiscombinatie of reisset te creëren.

Samsonite kopen?
Wil je een Samsonite kopen, maar heb je meer advies nodig? Begin rechtsonder een LIVE chat en we helpen je heel graag direct met wat opties of meer uitleg bij elk product. Persoonlijke service, ook online!