Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

34 producten

MyWalit portemonnees
MyWalit is hét merk voor de mooiste portemonnees. Vooral de afwerking van de kleinlederwaren is uniek. Daarnaast is het gebruik van kleuren kenmerkend voor dit leuke merk. Elke portemonnee, sleuteletui of creditcardmapje heeft een kleurrijk element. Daarnaast kun je verschillende setjes maken en er zijn uiteraard prachtige bijpassende leren tassen.

MyWalit tassen
Naast prachtige portemonnees maakt het Italiaanse merk Mywalit ook de mooiste tassen. Net als bij de portemonnees zijn alle tassen met detail afgewerkt en hebben ze stuk voor stuk een kleurrijke print. Soms is dit een subtiele kleur, maar meestal is de kleur toch juist duidelijk aanwezig. We hebben een grote collectie MyWalit tassen met bijpassende portemonnees.

MyWalit handschoenen
MyWalit maakt tegenwoordig ook prachtige handschoenen. En ook hier is het sleutelwoord kleur. De meest populaire handschoen is in samenwerking met de Nederlandse ontwerpster Hester van Eeghen ontworpen en is zwart met gekleurde vingers. Elke handschoen is met wol gevoerd en het leer is erg soepel.

Handschoen gekleurde vingers
Deze handschoen met gekleurde vingers is één van de meest populaire handschoenen van dit moment. De zwarte met gekleurde vingers staat met stip op nummer één maar Mywalit heeft ook andere handschoenen met kleuren aan de binnenkant. En hier maken ze dan ook weer bijpassende tassen bij.. zo leuk!

MyWalit setjes
Dus je kunt met Mywalit een complete set maken. Een mooie tas samen met een bijpassende portemonnee, sleuteletui en kleingeldmapje afgemaakt met een heerlijk warme en soepele handschoen. Kortom, een fantastische kleurrijke combinatie met Italiaanse details.

MyWalit kopen
Wil je een Mywalit tas kopen of een Mywalit portemonnee kopen en zie je het product hier niet tussen staan? We kunnen altijd alles voor je bestellen óf meer artikelen laten zien vanuit onze winkel in Delft. Dus, laat ons weten wat je zoekt en we helpen je graag. Begin rechtsonder een LIVE chat of kom gezellig langs in de winkel.