Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

6 producten

Dokterstas van Mutsaers

De meest bekende tas van dit Nederlandse merk is de ouderwetse dokterstas. Deze tas gebruikte de dokter vroeger, maar tegenwoordig wordt deze tas ook gewoon voor het werk gebruikt. Toch blijft een dokterstas natuurlijk hét ultieme cadeau voor elke arts of huisarts.

Beugeltas van Mutsaers

Elke tas van Mutsaers heeft een beugel en is een beugeltas. Zelfs de kleinste tasjes hebben een beugel. De kleine beugeltasjes sluiten met een magneetsluiting over de beugel, en de grotere modellen sluiten met een prachtig slot met een sleutel om je tas zelfs helemaal af te sluiten.

Werktassen Mutsaers heren

Dit prachtige merk maakt supermooie werktassen in alle maten en kleuren. Zowel werktassen voor heren als werktassen voor dames. De klassieke werktas voor heren is 'The Classic'. Deze werktas is geschikt voor A4 mappen en een laptop. Deze tas heeft een lange schouderband en de kenmerkende beugel.

Werktassen Mutsaers dames

Ook voor dames maakt Mutsaers prachtige werktassen. Uiteraard kan 'The Classic' ook door dames worden gebruikt, maar Mutsaers heeft een iets meer vierkant model gemaakt. Mutsaers heeft dit damesmodel 'Doctor Apple' genoemd. In dit model past nog steeds een A4 en kleine laptop, maar deze werktas voor dames is minder groot en lomp dan de herenversie.

Handtassen Mutsaers

Naast werktassen maakt Mutsaers ook prachtige, modische handtassen voor dames. Een favoriet model is 'The Galore', een rond model met kort hengsel én lange schouderband. Ook de allerkleinste beugeltas 'Miss Doctor' is een echt kunstwerkje om te zien.

Mutsaers personaliseren

Je kunt elke tas van Mutsaers helemaal zelf ontwerpen. Daarnaast kan Mutsaers ook je initialen in de tas stansen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen en om je eigen Mutsaers te creëren.