Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

189 producten

Gabs tassen

Als je eenmaal een Gabs tas hebt gekocht wil je niet meer anders. Gabs tassen zijn zó leuk, handig en mooi gemaakt dat je zeker verliefd wordt op dit Italiaanse merk. We hebben bij Stuivenga de grootste collectie Gabs tassen, dus je vindt bij ons zeker de perfecte Gabs tas die bij jou past.

Gabs rugzakken

Naast handtassen maakt Gabs ook verschillende Gabs rugtassen. Of nóg beter is bijvoorbeeld de Gabs Clarissa of de Gabs G-Urban die je zowel als handtas én als rugzak kunt dragen. Zo heb je altijd de perfecte Gabs tas voor elke gelegenheid.

Gabs portemonnees

Naast Gabs tassen en Gabs rugtassen maken de Italianen ook mooie portemonnees. Veelal bijpassend bij de tassen, maar bovenal met veel kleur en prints. Hoe meer kleur hoe beter en daar wordt je toch vrolijk van. Naast diverse maten portemonnees maakt Gabs ook sleuteletuis, toilettasjes en andere kleinlederwaren. Dus maak er een leuke set van en combineer een Gabs tas met bijpassende portemonnee.

Gabs tassen sale

Omdat de collectie Gabs tassen snel wisselt hebben we ook altijd de mooiste Gabs tassen in de sale. Wacht niet te lang want van elke Gabs tas is slechts één exemplaar en op is op. Dus pak die hoge korting op Gabs tassen en bestel direct.

Kleurrijke tassen

Originele, authentieke tassen waarbij veel gebruik wordt gemaakt van kleur en opvallende prints. Elke tas is met liefde gemaakt met een Italiaans vleugje klasse, dat is kenmerkend voor de hippe tassen en portemonnees van Gabs. De creatieve ontwerpers van de tassen hebben als doel mee gekregen iedere tas zo leuk én handig mogelijk te maken. De tassen van het merk Gabs bestaan uit veel vrolijke kleuren en stralen plezier en vrijheid uit.

Made in Italy, where else?

Het Italiaanse merk Gabs is één van de meest kleurrijke merken die we bij Stuivenga verkopen. De Italiaanse touch zie je terug in elk detail. De Gabs tassen en accessoires hebben allemaal het kenmerkende blauwe dopje en de tekst ‘Made in Italy with Love’… en die liefde is te zien. We hebben bij Stuivenga dan ook de grootste collectie Gabs van heel Nederland! De webshop is slechts een deel van de gehele collectie, dus laat me zien wat je zoekt en ik stuur je direct wat leuke foto’s.

Gabs tassen Delft

Bij Stuivenga Lederwaren in Delft hebben we dé grootste collectie Gabs tassen van Nederland en de meeste keus modellen en kleuren. Neem daarom een kijkje in de webshop of kom langs in één van onze winkels in Delft om de hele collectie te zien… gezellig!