Filter toepassen

Sluiten

Filter toepassenCategorieën

162 producten

Het Italiaanse merk Gabs is één van de meest kleurrijke merken die we bij Stuivenga verkopen. De Italiaanse touch zie je terug in elk detail. De Gabs tassen en accessoires hebben allemaal het kenmerkende blauwe dopje en de tekst 'Made in Italy with Love'… en die liefde is te zien. We hebben bij Stuivenga dan ook de grootste collectie Gabs van heel Nederland! De webshop is slechts een deel van de gehele collectie, dus laat me zien wat je zoekt en ik stuur je direct wat leuke foto's.

Gabs Franco Gabrielli accessoires
Gabs is een Italiaans merk dat zicht voornamelijk richt op de verkoop van damestassen, ze hebben ook andere modeaccessoires in hun collectie zoals portemonnees en schouderbanden. Het bedrijf is opgericht in in Firenze omstreeks 2000 door Franco Gabrielli. Het merk staat bekend om haar Italiaanse creativiteit op het gebied van het ontwerpen van unieke tassen van hoogwaardige kwaliteit. Originele, authentieke tassen waarbij veel gebruikt wordt gemaakt van kleur die met liefde gemaakt zijn met een Italiaans vleugje klasse, dat is kenmerkend voor de hippe tassen en portemonnees van Gabs. De creatieve ontwerpers van de tassen hebben als doel mee gekregen iedere tas zo leuk én handig mogelijk te maken. De tassen van het merk Gabs bestaan uit veel vrolijke kleuren en stralen plezier en vrijheid uit.
Unieke Gabs producten online bestellen
Bij ieder model van de Gabs collectie is enorm veel aandacht besteed aan de kleine details. Elk seizoen weer worden er nieuwe vormen en details aangebracht, dat ervoor zorgt dat er van elke handtas, schoudertas of rugtas een unieke versie bestaat! Ieder model is een resultaat van het constant bestuderen van de trends en ontwikkelingen in de modebranche.
Gabs tassen kopen?
Stuivenga Lederwaren heeft dé grootste collectie Gabs tassen van Nederland en heeft de ruimste keus modellen en kleuren. Neem daarom hier een kijkje in de webshop voor een groot deel van de gehele collectie of kom langs in één van onze winkels in Delft om de hele collectie te zien… gezellig!