Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

68 producten

Beardesign tassen
De tassen van Beardesign zijn echt heel mooi van kwaliteit en hebben de meest handige kenmerken. Zo heeft elke Bear design tas een lange schouderband en vele handige vakjes. Echt een Hollandse tas want er is duidelijk nagedacht over de praktische kant van een tas. Beardesign tassen zijn leuk geprijsd en gaan jarenlang mee.

Leren tassen
Alle tassen van Beardesign zijn van leer en dan specifiek van rundleer. De ene serie van dit Nederlandse tassenmerk is van meer gewassen leer en heeft een stoere uitstraling en de andere serie is meer glad leer en is hierdoor meer klassiek. Maar elke leren tas van Beardesign is superzacht en mooi van kwaliteit.

Beardesign portemonnnees
Naast beardesign tassen maken ze ook fantastische portemonnees van echt leer. De meeste zijn als setje bij de bijpassende tassen en dus leuk om een combinatie te maken. Ook zijn de meeste leuk geprijsde portemonnees en kun je deze dus gemakkelijk samen kopen. Zowel damesportemonnees als herenportemonnees voor een mooie prijs.

Portemonnnees met RFID
Ook Beardesign portemonnees met RFID zijn populair. Met RFID zijn je kaarten beschermd tegen skimmen en je betaalkaarten beschermd. Je merkt niet dat de RFID in de voering van je portemonnee zit en toch zijn je pasjes beschermd. Daarom heeft Beardesign bijna al zijn moderne portemonnees gemaakt met RFID zodat je al je persoonlijke eigendommen veilig zijn en beschermd.

Beardesign setjes
Veel van de tassen hebben een bijpassende portemonnee en dus kun je een leuke leren set van tas en portemonnee combineren. Hoe leuk is het als je portemonnee bij je tas past? Ook leuk om een cadeau te geven.

Beardesign kopen
Zoek je een specifieke Bear design tas of Beardesign portemonnee? Laat ons weten wat je zoekt en we laten je graag meer zien. Anders kunnen we ook kijken of je het product bij Beardesign kunnen bestellen. Dit Nederlandse merk heeft een grote collectie, dus er zit altijd wel iets voor je bij. Begin rechtsonder een LIVE chat of kom gezellig langs in onze winkel in Delft.