Handschoen multi dames kleurrijk

Nu staat mijn winkel natuurlijk vól met de allerleukste cadeaus voor elke vrouw, maar toch zijn er van die cadeaus die altijd goed zijn om te geven. Daarom heb ik een lijstje gemaakt met de beste cadeau waar je elke vrouw blij mee maakt.

Sjaals

Een sjaal is mijn favoriete cadeau om te geven, want het is zoiets wat iedereen leuk vind om te krijgen. Je kunt eigenlijk altijd wel een sjaal gebruiken, vind je niet? Een zijden sjaal voor het meer klassieke type of een stoere wollen sjaal voor een pittige dame.

Stoffen Handschoenen

Naast (of samen met) een sjaal is dit echt het beste cadeau ever! Omdat de handschoenen van stof zijn, zit je niet aan maten vast. Een handschoen van stof rekt namelijk mee, waardoor deze altijd past. Daarnaast is de binnenkant van deze handschoenen zó zacht dat echt iedereen er blij van wordt!

Zilveren Sieraden

Wil je een mooi en blijvend sieraad cadeau geven, geef dan een zilveren sieraad. Ik heb verschillende setjes, maar ook prachtige zilveren oorbellen. Groot of klein, opvallend of iets meer subtiel? Ik heb de leukste zilveren sieraden om cadeau te geven.

Aparte leesbril

Voor die kippige moeder of vriendin is een leesbril een goed cadeau. Hoe leuk is dit aparte model met twee verschillende glazen? Dat is toch lachen?! Ik heb een grote collectie leesbrillen, dus er zit vast wel een mooie bij.

Een mooie leren, handtas

En wil je écht uitpakken dan geef je haar natuurlijk een leren handtas cadeau. Ik denk dat je met een prachtige leren tas. En hoe gaaf is dan een echte Italiaanse tas, gemaakt in Italie. Dan geef je natuurlijk een supermooie Gabs

En mocht je toch iets anders zoeken, of meer cadeautips willen? Begin dan onderaan de pagina een chat en ik geef je direct wat leuke tips.

Lieve groet,
Emke van Stuivenga

Hoi, ik ben Emke van Stuivenga Lederwaren in Delft. Al meer dan 75 jaar dé lederwarenwinkel met de mooiste koffers, tassen en modeaccessoires. Heb je iets moois gezien of kan ik je ergens mee helpen? Laat het me weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sluiten
Sluiten
Mijn account
Sluiten
Winkelmand (0)

Geen producten in je winkelmand. Geen producten in je winkelmand.