Over de winkel

Een moderne winkel in het centrum van Delft!

In het hart van het historische Delft vindt u de winkel van Stuivenga. Een moderne uitstraling met een uitgebreid assortiment kenmerkt dit familiebedrijf. Bij Stuivenga vindt u de laatste trends op het gebied van koffers en tassen.

Zo wordt de collectie van Samsonite wekelijks aangevuld en worden de laatste trends gevolgd. Deze snel veranderende markt wordt door Stuivenga nauwlettend in de gaten gehouden, waardoor de winkel altijd gevuld is met koffers in de beste materialen en laatste kleuren. De grootste collectie Samsonite binnen Delft met de kennis en ervaring heeft Stuivenga de titel ‘certified dealer‘ opgeleverd. Een titel die dit internationale koffermerk alléén uitgeeft aan de winkels die de kwaliteit en uitstraling bieden die Samsonite aan het merk verbindt. Een titel op trots op te zijn!

Dat Stuivenga met zijn tijd mee gaat, blijkt wel uit de steeds wisselende collectie. Een grote collectie Kipling in vele kleuren en prints, en vele verschillende leren handtassen van de grote merken als Spikes & Sparrow of Beardesign. Ook voor rugtassen en werktassen kunt u terecht in de winkel in Delft. Grote merken als Eastpak, Dakine, Vaude en Samsonite worden in deze moderne winkel overzichtelijk getoond.

Niet alleen de collectie maakt Stuivenga een begrip in Delft, ook de service. Bij elk product krijgt u de garantie en service die u verwacht. Bij Stuivenga koopt u bij jarenlange ervaring en weet u zeker dat u het juiste advies krijgt. Service en aandacht voor de klant staat bij Stuivenga hoog in het vaandel!

Kom gezellig langs en bezoek onze winkel, langs één van de gezellige grachten van Delft! 

naar winkel