outfit van de week ananas

Outfit van de Week : ‘a pineapple a day…’

De outfit van deze week staat helemaal in het teken van de ananas. Als ik aan een ananas denk, denk ik aan zon, zee, cocktails.. kortom, de zomer! Dus pak die cocktail er lekker bij en bekijk deze leuke ‘outfit van de week’ en kom in zomerse sferen. 

ananas thema outfit van de week
De outfit van deze week is geïnspireerd op hét symbool van de zomer: de ananas 🙂

Katoenen blouse

Heerlijk voor de zomer is deze blouse van 100% katoen. De print van leuke kleine ananasjes (is dat een woord?) en driehoeken geven deze blouse een speelse uitstraling. De mouwtjes zijn op te stropen en vast te zetten met een knoopje. Omdat de blouse helemaal van katoen is, draagt het heel lekker. Zoek je andere blouses van katoen? Stuur me een berichtje en ik laat je de collectie zien.

blouse katoen ananas
Katoenen blouse met leuke print met blauwe ananasjes en driehoeken – Shop hier

Lichtblauwe jasje

Ik ben zelf erg fan van jasjes. Het geeft je outfit meer vorm en je draagt een jasje netjes op een nette broek of stoer op een jeans. Dit lichtblauwe jasje heeft leuke goudkleurige knopen en witte strepen. Stroop de mouwtjes op voor een speels lichtblauwe touch.

outfit ananas blouse jasje
Een jasje is één van mijn favoriete kledingstukken – Bekijk dit lichtblauwe jasje hier 

Stainless steel sieraden

Bijpassend bij de blouse met print van ananas is deze sieradenset. Deze set (bestaande uit een oorbel en een ketting) is helemaal van stainless steel, dus het verkleurd nooit. De ketting heeft een speels groen kwastje en gele kraaltjes. De bijpassende oorbellen zijn ook van stainless steel en dus anti-allergisch.

Sieradenset ananas
Helemaal bijpassend bij de blouse is deze sieradenset van stainless steel

Bijpassende riem

Een riem in dezelfde kleur als de schoenen maakt deze outfit helemaal af. Ik heb deze riem in veel verschillende kleuren, dus er is altijd wel een riem die bij jouw schoenen past. Ook kan ik deze riemen op maat maken, dus hij past altijd!

outfit ananas zilveren gabs
Een bijpassende riem bij je schoenen én bij je tas maakt elke outfit af! Bekijk hier deze riemen

Zilveren Gabs

En dan mag natuurlijk ook een gave tas niet ontbreken. Hoe bijzonder is deze zilveren tas van Gabs? De tas is van kalfsleer en een echte eye-catcher. Maak je outfit af met de bijpassende zilveren leren riem en zilveren sandaaltjes en je kunt deze set van riem, tas en schoenen met elke kleur combineren.

zilveren gabs
Wat een plaatje! Zilveren Gabs bijpassend bij de riem en de schoenen – Meer info in mijn webshop

Sandalen met bling

Ik ben een grote fan van alles wat glimt en glinstert, dus ik was meteen verliefd op deze sandaaltjes van Lazamani. Omdat ik met mijn maat 42 niet altijd in de winkel kan slagen heb ik ze online besteld bij Zalando.

sandaal lazamani glitter
Sandalen met Bling-Bling – bekijk ze hier in de webshop van Zalando

En? Hoe vind je de outfit van deze week? Is er een bepaalde kleur die jij graag draagt of die je terug wilt zien in mijn wekelijke blogpost, laat het me hier weten en ik maak een leuke combinatie.

Of zoek je misschien dé ultieme accessoire bij je outfit? Stuur me hier een foto en ik laat je direct wat suggesties zien.

Lieve groet,
Emke van The Final Touch

Stuivenga Lederwaren in Delft. Een lederwarenwinkel met een modetwist. Hier vind je tassen en koffers, maar ook modeaccessoires als sieraden en sjaals. Op de website en het bijbehorende blog plaatst zij wekelijks nieuwe artikelen en schrijft ze over de laatste trends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelmand (0)

Winkelmand is leeg Je winkelmand is helaas nog leeg...

Stuivenga Lederwaren

Koffers – Tassen – Delft