Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

19 producten

Boodschappentrolley 4 wielen

Een populaire boodschappenkar is die met vier wielen. Vooral geschikt om voor je uit te rijden en stabiel om zijn wielen. De Rolser Termo is hiervoor het meest geschikt. Deze boodschappenwagen kun je zowel op vier wielen rijden als omhoog trekken en vervolgens om twee wielen achter je aan trekken. Daarnaast heeft deze grote boodschappentrolley een groot koelvak aan de voorkant voor diepvriesproducten. Kortom, de Rolser Termo met vier wielen is een ideale boodschappenwagen met veel mogelijkheden

Boodschappenkar trappenloper

Een andere praktische boodschappentrolley is de Rolser met zes wielen die rond kun eigen as draaien. Zo trek je deze trolley eenvoudig een stoepje op en ook een trap oplopen met een boodschappenwagen is met deze variant heel eenvoudig. Ook kun je deze Rolser trappenloper voor je uit rijden, want hij blijft goed staan op vier van de zes wielen.

Boodschappenwagens gerecycled materiaal

Er bestaan zelfs duurzame boodschappentrolleys die zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De ECO serie zijn boodschappenwagens gemaakt van duurzaam materiaal zoals gerecycled plastic flessen en polyester. Dus go green met een milieuvriendelijke boodschappenkar van Rolser.

Rolser boodschappentrolleys

Elke boodschappenkar van Rolser wordt gemaakt in de provincie Alicante in Spanje. Dit is niet alleen beter voor het milieu (het hoeft niet uit China te komen) maar ook beter voor de kwaliteit. Het Spaanse merk Rolser is al meer dan 50 jaar een grote speler met veel kennis en ervaring. Elke Rolser is solide, lichtgewicht en met de garantie van jarenlang trouwe dienst weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct koopt.

Boodschappentrolley kopen

Wil je een handige boodschappentrolley kopen van Rolser? Neem hierboven een kijkje bij de Rolser karren, maar we hebben bij Stuivenga nog andere soorten boodschappentrolleys. Bekijk online alles voor de boodschappen of neem contact met ons op om meer te zien.