Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

37 producten

Moleskine tassen en rugtassen zijn ideaal voor werk of voor dagelijks gebruik. Elke tas heeft prachtige (italiaanse) afwerking en handige vakjes. Uiteraard heeft elke tas een vakje voor het kenmerkende notitieboekje.
Vegan Tassen
Moleskine heeft een grote collectie tassen van kunststof. Deze vegan tassen zijn ideaal als je geen leren tas wilt, maar toch een mooie uitstraling zoekt. Deze kunststof tassen zijn supersterk en zien er prachtig uit
Leren Moleskine
Naast kunststof tassen maakt het Italiaanse Moleskine ook prachtige leren tassen. Rugtassen van leer of een leren shopper in verschillende kleuren en met handige vakken.
Moleskine rugtassen
De collectie rugtassen van Moleskine is groot en divers. De meeste rugtassen hebben een hard stuk aan de onderkant, zodat de rugtas goed blijft staan en dat de onderkant niet snel vies wordt. De rugtassen van Moleskine hebben veelal een lichte voering en vele handige vakjes voor laptop en kleine spullen. De grotere rugtassen kun je ook gebruiken voor reizen, vanwege de handige band aan de achterkant die je over een trolley kunt schuiven.

Kortom, een tas van Moleskine is een Italiaanse beauty en een echt modisch statement. We hebben bij Stuivenga één van de grootste collectie Moleskine tassen van Nederland dus laat ons weten wat je zoekt en ik help je graag.