Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

94 producten

Eastpak kwaliteit

Eastpak is opgericht in 1952 en begonnen met het maken van uitrustingen voor het Amerikaanse leger. Op den duur werden deze legertassen zo populair dat ook studenten deze rugzakken gingen dragen.

Eastpak rugzakken

De Eastpak rugtas is nog steeds heel populair onder scholieren vanaf de lagere school tot aan de hogere school. Voor elke leeftijd is er wel de perfecte rugzak. Een kleiner model als je net naar school gaat en een grote rugzak voor de brugklas. Tot aan een meer zakelijke rugtas voor de student of zelfs voor naar het werk.

Eastpak reistassen

Naast rugzakken heeft Eastpak ook een grote collectie reistassen. Zowel een reistas op wielen of een duffle reistas of weekendtas zonder wielen. En alles in de leukste printjes, bijpassend bij de rugzakken en heuptasjes. De Tranverz reistas komt in de maten Small, Medium en Large, is supersterk en uitermate duurzaam. Ideaal voor een rondreis met bus, auto of trein.

Eastpak heuptas

De Eastpak Springer en de Eastpak Doggy bag zijn de meest populaire heuptasjes van Eastpak. Draag ze om je heup of als crossbody tasje en je bent helemaal hip. Want de heuptassen van Eastpak zijn weer helemaal terug in de mode!

Eastpak = kwaliteit

Met een tas van Eastpak weet je zeker dat je een kwaliteitstas koopt. Een rugzak, reistas, heuptas of portemonnee waar je echt jaren plezier van hebt. De ritsen, de stof en de afwerking is zeer hoogwaardig en kan heel goed tegen een stootje.