Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

44 producten

Festivaltasjes
Het festivaltasje mag zeker niet ontbreken in elke tassencollectie. Het Nederlandse merk DR Amsterdam heeft een grote collectie tasjes en clutches die ideaal zijn om mee te nemen voor een dagje weg of een festival. Zo een klein leren tasje is ideaal voor je belangrijkste spullen, zonder dat je veel hoeft mee te sjouwen. Een sleutel, wat geld en je mobiel is alles wat je in deze tasjes meeneemt.. ideaal!

Clutch met kleur
De kleine tasjes van DR Amsterdam zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Dus wil je een opvallende oranje clutch of liever een klein tasje die bij alles past in een meer gedekte kleur zoals zwart, cognac of grijs? De collectie van DR Amsterdam heeft voor ieder wat wils.

Avondtasjes
De meeste kleine tasjes hebben naast een subtiele schouderband ook een polsbandje zodat je de leren tasjes ook als chique avondtasje kunt gebruiken. Hang het polstasje om en je bent klaar voor het feest. Er zijn zelfs kleine tasjes met een spiegeltje. Zo kun je tijdens het feest je tasje gebruiken om je make-up bij te werken… handig!

We hebben bij Stuivenga een grote collectie avondtasjes en clutches en ook van andere merken dan DR Amsterdam, maar zie je niet direct wat je zoekt? Begin rechtsonder een LIVE Chat of neem contact met ons op en we laten je meteen wat leuke opties zien.