Filter toepassen

Sluiten
Filter toepassen

Prijs

40 producten

Groot assortiment Castelijn en Beerens
We hebben bij Stuivenga een grote collectie van dit prachtige Nederlandse merk. Al jaren is Castelijn en Beerens een populair merk voor kleinlederwaren en werktassen. Daarom bieden wij in onze winkel en webshop een grote collectie. Zit er toch niet bij wat je zoekt? Neem contact met ons op en we helpen je graag met het vinden wat je zoekt.

Portemonnee RFID
Bescherm je kaarten tegen skimmen met een portemonnee met RFID. Hiermee zijn alle kaarten in je portemonnee beschermd tegen uitlezen en ben jij beschermd tegen het uitgelezen worden. De RFID zit in de voering van elke moderne portemonnee van CB en je merkt er helemaal niets van. De RFID is niet zwaar, kraakt niet of is niet schadelijk voor je portemonnee.

RFID bescherming
De RFID bescherming van Castelijn & Beerens zit niet alleen in alle portemonnees. CB maakt ook sleuteletuis met RFID en pasjeshouders met RFID bescherming. Ideaal als je meerdere pasjes wilt beschermen tegen skimmen of bijvoorbeeld als je autosleutel met RFID beschermd moet zijn. Ook hier geldt dat je helemaal niets merkt van de RFID en dat het niet schadelijk is voor je het leer.

Castelijn en Beerens etui’s en mapjes
Dit Nederlandse merk heeft een zeer uitgebreid assortiment lederwaren en dus maakt Castelijn & Beerens naast portemonnees voor heren en portemonnees voor dames ook veel kleinere leren etui’s zoals sleutetui’s, mapjes voor sleutels of een mapje voor klantenkaarten met een plastic insert. Zo kun je bij ons een gehele set van CB aanschaffen van een bijpassende serie.

Castelijn en Beerens werktassen
Naast kleinlederwaren hebben we bij Stuivenga Delft een leuke collectie werktassen van Castelijn en Beerens. Zowel dameswerktassen als herenwerktassen van dit Nederlandse merk voor diverse laptopmaten en verschillende groottes.

Garantie en Service
Door onze jarenlange ervaring met het prachtige Hollandse merk Castelijn & Beerens raden wij bij Stuivenga dit merk sterk aan en bieden wij alle garantie en service.