Koffers

Bij Stuivenga in Delft vindt u een groot assortiment koffers. Koffers zijn er in alle maten en vele kleuren. Zowel zachte koffers en harde koffers gemaakt van diverse materialen. Een goede koffer draagt bij aan een comfortabele reis, of dit nu een vakantie is of zakenreis. Het team van Stuivenga Lederwaren helpt u graag  en weet precies waar u  op moet letten bij de keuze van de ideale koffer. En uiteraard altijd met perfecte service.

Harde koffers

Harde koffers worden vooral gebruikt bij vliegreizen, deze zijn namelijk goed af te sluiten om uw spullen zo goed mogelijk te beveiligen tegen diefstal. Veel koffers van Samsonite worden vervaardigd van CURV, extreem licht en krasbestendig. Dit materiaal is bijna onbreekbaar en is daarmee bestand tegen het ergste gooi- en smijtwerk tijdens uw reis. Uiteraard hebben wij ook harde koffers van polypropyleen, ABS en polycarbonaat in het assortiment.

Zachte koffers

Flexibiliteit is de belangrijkste eigenschap van zachte koffers. Daarom gebruiken reizigers deze ook vaak tijdens een bus- of treinreis. Of als handbagage koffer in het vliegtuig, waarbij gewicht tegenwoordig heel belangrijk is. Zo heeft Stuivenga Lederwaren al zachte handbagage koffers in de collectie van 1,2 kg!

naar winkel