emke van the final touch delft

Hoi, ik ben Emke

Wat superleuk dat je mijn website bezoekt. The Final Touch is niet alleen de leukste winkel van Delft, maar ook een heerlijke webshop waar je de mooiste accessoires gewoon lekker vanuit je luie stoel kunt shoppen en kunt lezen over de laatste modetrends in mijn blog

Winkel in Delft

Ik ben Emke Schoonewille, 35 jaar en trotse eigenaar van The Final Touch. Sinds 2003 dé winkel voor modeaccessoires in het oude centrum van Delft. Een echte ‘snoepwinkel’ voor iedereen die van modeaccessoires houdt. The Final Touch is alles wat je outfit net dat beetje extra geeft, want met accessoires maak je toch elke outfit af? Alle informatie over mijn winkel vind je hier.

Website & online shop

Vanuit mijn winkel zet ik de leukste accessoires online en schrijf ik elke week een nieuwe blogpost over de laatste modetrends. Zo kun je niet alleen lekker lezen over de mooiste accessoires, je kunt ze ook gelijk bekijken in de webshop.

Blog

Met mijn blog houd ik je op de hoogte van de laatste modetrends en laat ik je de meest trendy accessoires zien. Daarnaast schrijf ik in mijn blog over bijvoorbeeld styling tips, sjaal-omknoop-tips of cadeau ideeën. Heerlijk om even doorheen te bladeren (eehh.. scrollen .. haha)

Shirley: “Over de online service, werkelijk fantastisch! Goed bereikbaar, heel snel antwoord en er werd met me meegedacht.”

Social Media

Met The Final Touch ben ik ook erg actief op Social Media. Zo post ik dagelijks de nieuwste accessoires op Facebook en Instagram en geef ik je inspiratie met de mooiste accessoires en outfitpost.

Nieuwsbrief

En wil je helemaal niets missen van wat er allemaal gebeurt in mijn winkel en webshop? Schrijf je dan hier in voor mijn nieuwsbrief en ontvang wekelijks de allerlaatste aanbiedingen, acties en nieuwtjes.

Snelle en persoonlijke service

Niet alleen in de winkel maar ook in de webshop hecht ik grote waarde aan persoonlijke service. Niet voor niets hebben klanten The Final Touch gewaardeerd met een 9,9 op Kiyoh. Direct contact via WhatsApp of een live Chat via de website, ik sta altijd voor je klaar!

Carolyne: “Leuk, gezellig zaakje vol, goed assortiment, nodigt uit tot snuffelen en rondkijken. Inspireert om na te denken over het compleet maken voor je outfit. En de eigenaresse geeft je graag een shawl knoop les!”

Garantie

Op elk product krijg je twee jaar garantie. En mocht er daarna nog iets met je aankoop zijn? Ik zal je altijd proberen te helpen, dus laat het me weten als er iets is.

Levertijd

Op verzoek kan ik jouw bestelling dezelfde dag nog versturen. Laat me weten of je er haast bij hebt en ik laat je weten hoe lang de bezorging is. Ik zal er altijd voor zorgen dat je de bestelling binnen 2 dagen wordt verzonden met PostNL.

Retourneren

En is je aankoop toch niet helemaal wat je ervan had verwacht dat kun je het uiteraard gewoon weer terugsturen. Binnen enkele dagen na ontvangst heb je je geld weer terug op je rekening.

M. Grove: “Betrouwbaar.Prima aflevering.Helemaal volgens het boekje.”

Cadeaubon

Hét beste cadeau wat je kunt geven is natuurlijk een cadeaubon van The Final Touch. Je kunt elk bedrag kiezen en ik pak de cadeaubon leuk voor je in. Je kunt mijn cadeaubon zowel online als in de winkel inleveren.

Contact

Je kunt me op elke mogelijke manier bereiken. Stuur me een mailtje, Whatsapp bericht of bel me op. Maar wil je meteen een live chat, dan zit ik voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. En ben ik een keer niet bereikbaar, dan kun je me hier ook meteen een mailtje sturen. Klik hier voor de live chat.

Personal Shopper

Heb je me nodig bij het vinden van jouw ‘Final Touch’? Ik help je graag als personal shopper. Ben je op zoek naar iets specifieks, of zie je wat leuks in één van mijn posts, laat het me weten

Aaltje : “Fijn persoonlijk contact!”

Gewoon de leukste!

Kortom, The Final Touch is dé plek voor de mooiste mode accessoires met een persoonlijke touch… 🙂

Lieve groet,
Emke van The Final Touch

Stuivenga Lederwaren in Delft. Een lederwarenwinkel met een modetwist. Hier vind je tassen en koffers, maar ook modeaccessoires als sieraden en sjaals. Op de website en het bijbehorende blog plaatst zij wekelijks nieuwe artikelen en schrijft ze over de laatste trends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelmand (0)

Winkelmand is leeg Je winkelmand is helaas nog leeg...

Stuivenga Lederwaren

Koffers – Tassen – Delft