Gabs tassen de film wintercollectie

‘Gabs, The Movie’ – wintercollectie Gabs tassen

Ook zo benieuwd naar de nieuwe collectie Gabs tassen? Pak de popcorn er maar bij en ga lekker zitten voor ‘Gabs, The Movie’ 😀 Deze film is slechts een kleine greep uit mijn gehele collectie Gabs tassen, maar als je meer wilt zien hoor ik graag van je. Oh ja, nog één ding, als je eenmaal op play klikt ben je zeker verkocht, dus je bent gewaarschuwd… Veel kijkplezier!

En? Wat vind je van ‘Gabs, The Movie’?
Laat hieronder je reactie achter en misschien maak ik wel een Deel 2 😀

Meer zien?

Om elke dag van dit soort ‘verlekker-momentjes’ te ontvangen kun je me volgen via Facebook en Instagram. Daarnaast kun je de nieuwtjes ook ontvangen in je mailbox of via WhatsApp. Zo ben je overal en altijd op de hoogte van jouw favoriete accessoires!

Instagram

Wist je dat ik elke dag leuke verhalen (zogenaamde ‘stories’) plaats op Instagram? Met deze filmpjes en foto’s houd ik je elke dag, zelfs een paar keer per dag, op de hoogte en mis je geen enkele trend of update! Volg me op Instagram en ik spreek je daar!

Volg me op Instagram en ontvang elke dag Instagram-Stories en leuke foto's
Elke dag de leukste filmpjes en foto’s – Volg me op Instagram 

Facebook

Ook op Facebook post ik elke dag een leuke foto of video met de allernieuwste modetrends en accessoires. Gave handtassen, prachtige sieraden en de mooiste sjaals, daar wil je toch elke dag naar kijken? Bekijk hier mijn Facebookpagina en geef me een duim omhoog

Volg me op Facebook en ontvang dagelijks de laatste updates
Geef me de duim omhoog en ontvang dagelijks updates – Volg me op Facebook 

Nieuwsbrief

Naast Instagram en Facebook kun je de laatste nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Personal Shopper

Liever persoonlijk? Begin een chat of email, stuur me een berichtje via WhatsApp en ik stuur je foto’s, video’s en alles wat je maar wilt over jouw favoriete product(en) of merken. Ouderwets bellen kan natuurlijk ook… haha.

Liever perssonlijk contact? Stuur me een berichtje en ik neem contact met je op!
Neem contact met me op en ik stuur je alles over jouw favoriete producten en merken!

Shop Online

Bekijk hier alle Gabs tassen in de shop. Omdat de collectie van Gabs zo vaak wisselt, staan niet alle tassen online. Zoek je specifieke kleur of bepaald model? Neem contact met me op en ik stuur je de directe voorraad.

Kom langs in de winkel

Wil je de gehele collectie in het ‘eggie’ zien, kom dan gezellig langs in mijn winkel in Delft. Ik zie je daar!

Ben jij ook een echte Gabs fan? Bekijk dan ook ‘GABS STUDIO: kleurrijke Fotoprints‘ over de Gabs Studio, kleurrijke tassen die je op verschillende manieren kunt vouwen.

Lieve groet,
Emke

Emke is eigenaar van Stuivenga in Delft. Een lederwarenwinkel met een modetwist. Hier vind je tassen en koffer, maar ook modeaccessoires als sieraden en sjaals. Op de website en het bijbehorende blog plaatst zij wekelijks nieuwe artikelen en schrijft ze over de laatste trends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Winkelmand (0)

Winkelmand is leeg Je winkelmand is helaas nog leeg...

Stuivenga Lederwaren

Koffers – Tassen – Delft
Sluiten