Alle bestellingen GRATIS thuisbezorgd!
grote collectie Gabs tassen portemonnees

De grootste collectie GABS van Nederland!

Wist je dat ik bij The Final Touch één van de grootste collectie Gabs heb van Nederland? Gabs tassen, Gabs portemonnees, Gabs jassen, Gabs etuis, Gabs schouderbanden, Gabs telefoonhoesjes.. teveel om op te noemen! Je kunt natuurlijk vast lekker rondkijken in mijn webshop, maar laat me je eerst vertellen wat dit merk zo bijzonder maakt…

Gabs winkel Delft
Ik heb een grote collectie Gabs in mijn winkel in Delft, maar ook in de webshop

Gabs is het meest populaire merk in mijn winkel, en niet voor niets. Het zijn echt prachtige leren tassen en accessoires uit Italië. Ken jij het merk al? Ik heb in mijn winkel één van de grootste collectie Gabs tassen van Nederland, maar ook online verkoop ik veel artikelen van Gabs. Ik ben zelf erg fan van felle kleurtjes, glitter en metallic. Wat is jouw favoriete Gabs?

gabs metallic
Mijn favoriete Gabs hebben een felle kleur of een glans zoals deze Gabs Metallic

Made in Italy

ALLES van Gabs wordt met liefde in Italië gemaakt. En dit zie je terug in de details van elke Gabs tas en accessoire. Aan de afwerking zie je duidelijk het vakmanschap. Zo is de voering bijna altijd een prachtige turquoise van kleur net als de kenmerkende blauwe dopjes en is al het stiksel prachtig afgewerkt.

gabs basic g3 medium
Made in Italy, where else? Die Italianen blijven bescheiden.. haha

Kenmerkende blauwe dopjes

Een Gabs is gemakkelijk te herkennen aan de blauwe of turquoise dopjes. Net als de voering is turquoise dé kleur die Gabs kenmerkt. En in de praktijk blijkt dat deze kleur eigenlijk bij elke andere kleur goed past. Daar hebben de italianen goed over nagedacht.

gabs basic g3 medium
Zelfs de binnenkant van elke Gabs tas is mooi!

 

 

Tranformeer elke tas

Wat Gabs eigenlijk het meest bijzonder maakt is dat je elke tas op verschillende manieren kunt vouwen. De meest bekende tas is de Gabs G3. Deze tas is op drie verschillende manieren te vouwen. Zo heb je voor elke gelegenheid de perfecte tas!

gabs rugtas lichtblauw
Gabs maakt ook veel handige rugtassen – zoals deze lichtblauwe rugtas

Prachtig kalfsleer

Elke Gabs tas (behalve de kunststof tassen van de STUDIO serie) zijn gemaakt van prachtig kalfsleer. Kalfsleer is superzacht en heeft een prachtige, luxe uitstraling. Daarnaast bewerkt Gabs de kalfsleren tassen op verschillende manieren. Van lakleer tot geschubd, zoals deze gave Gabs G3 Large handtas in roze.

gabs g3 tg amarena
Gabs G3 Large in een prachtige kersenrode kleur – meer info hier in de webshop

Steeds wisselende collectie

Omdat ik van alle Gabs maar een beperkte voorraad heb, wisselt de collectie bijna maandelijks. Ook bestel ik steeds opnieuw, dus ik kan altijd kijken of jouw perfecte Gabs tas ook te bestellen is.

gabs g4 grote werktas rubber cirkels
Gave rubberen Gabs G4 die je zelfs op 4 verschillende manieren kunt vouwen

Kleurrijk

Wat Gabs voor mij één van de leukste merken maakt is de hoeveelheid kleurrijke tassen en accessoires. Vooral de serie Gabs STUDIO bestaat uit prachtige kleurrijke prints. En daarnaast heeft Gabs bijvoorbeeld ook diverse tassen met leuke bloemen aan de onderkant zoals deze tas, hoe leuk!

Gabs met bloemen
Gabs tassen hebben vaak een leuk grapje, zoals deze bloemen aan de onderkant

Gabs in de SALE

Wist je dat ik ook altijd verschillende Gabs tassen en portemonnees in de uitverkoop heb? Neem hier een kijkje in de ‘koopjeshoek’ van mijn webshop om alle Gabs in de SALE te zien of stuur me een berichtje en vertel me wat je zoekt.

gabs sale
Gabs tassen in de SALE! Bekijk ze hier in mijn webshop

Gabs accessoires

Naast prachtige tassen maakt Gabs ook hele mooie bijpassende accessoires. Zoals portemonnees, sleuteletui’s en lange schouderbanden. Ook deze Gabs accessoires komt in zo’n grote hoeveelheid kleuren, prints, leersoorten en maten dat je compleet overdonderd kan raken. Stuur me daarom wat je zoekt (of een foto van je Gabs tas) en ik help je bij het vinden van de bijpassende accessoire.

 

gabs rubber gmoney portemonnee
Gabs maakt ook de mooiste accessoires zoals deze portemonnee van rubber

Gabs lange leren schouderbanden

Om een Gabs tas echt helemaal af te maken heb ik ook een grote collectie Gabs schouderbanden. Bij elke Gabs tas krijg je een stoffen, lange schouderband, maar er gaat natuurlijk niets boven een mooie leren. Omdat er zoooooveeel verschillende kleuren zijn heb ik niet elke kleur, maar ik heb zeker een grote collectie Gabs schouderbanden. Dus laat me weten wat je zoekt.

gabs leren schouderbanden
Met een mooie, leren schouderband maak je elke Gabs tas helemaal af

 

Zoek je iets speciaals?

En? Ben jij ook een echte Gabs fan? Neem lekker een kijkje in mijn webshop. Maar in de winkel heb ik nog veel meer soorten dan dat je in de webshop ziet, dus laat me weten wat je zoekt en ik help je graag.

Lieve groet,
Emke van The Final Touch

Stuivenga Lederwaren in Delft. Een lederwarenwinkel met een modetwist. Hier vind je tassen en koffers, maar ook modeaccessoires als sieraden en sjaals. Op de website en het bijbehorende blog plaatst zij wekelijks nieuwe artikelen en schrijft ze over de laatste trends.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluiten

Inloggen

Sluiten

Winkelmand (0)

Winkelmand is leeg Je winkelmand is helaas nog leeg...

Stuivenga Lederwaren

Koffers – Tassen – Delft