Al sinds 1946 een begrip in Delft en omstreken!

Stuivenga is al 73 jaar dé specialist in koffers en tassen. Een familiebedrijf die al drie generaties lang succesvol is binnen de lederwarenbranche. Het bedrijf kent een rijke geschiedenis die terug te vinden is binnen het huidige concept. Er is zeker met de tijd meegegaan door een moderne uitstraling, een website en een nieuw logo. En dit alles met de kennis en ervaring die Stuivenga rijk is.

Op de website vindt u alle informatie over de producten die Stuivenga verkoopt. U kunt hier terecht voor vragen en antwoorden op de meest gestelde vragen.

De tassenwinkel kenmerkt zich door de brede collectie, gezellig uitstraling en ervaren personeel. Stuivenga heeft de kennis over de producten, bekijkt de nieuwste trends en volgt de ontwikkelingen wat betreft materialen op de voet.

Wij verkopen koffers, tassen, reistassen, werktassen, rugtassen en mode accessoires van topmerken zoals: Samsonite, Eastpak, Dakine, Kipling, Vaude, Plevier, Moleskine, Berba, Gabs, Castelijn & Beerens en vele andere.

winkels

Lees hier ons blog

cadeau
Cadeautips van STUIVENGA
Wij bij Stuivenga zijn experts in het vinden van hét perfecte cadeau. En als we het hebben gevonden pakken we het uiteraard nog leuk voor je in.. Inspiratie nodig? Dit zijn onze cadeautips..
Continue reading
samsonite magnum
Samsonite MAGNUM : De nieuwste topper
Samsonite heeft een nieuwe koffer uitgebracht. De Samsonite Magnum moet de meest populaire S'Cure van zijn troon stoten. Wat maakt de Samsonite Magnum uniek? Je leest het hier...
Continue reading
ecologisch
Koffers en tassen van gerecyled materiaal
Wist je dat er tegenwoordig tassen en zelfs koffers bestaan die voor 100% bestaan uit gerecyled materiaal? En dit betekend zeker niet dat het er saai en suf uit ziet, moet je maar eens zien...
Continue reading
Sluiten

Winkelmand (1)

Stuivenga Lederwaren

Koffers – Tassen – Delft
Sluiten